Dystopi 4

Uppgiftsställning

Skriv en rapport där du presenterar din frågeställning och sedan berättar om vad programmet säger om den dystopi du valt. Som avslutning, föreslå lösningar som du tror kan avstyra eller lindra ifall den dystopi du hört om skulle bli av.

När allt går åt skogen

P3 Dystopia har sänt en serie radioprogram som beskriver olika typer av katastrofer eller risker som vårt samhälle står inför i framtiden. Det handlar om olika typer av hot mot mänsklighetens framtida överlevnad. I programmet beskrivs kort och gott undergången, som den skulle kunna se ut. Men vad händer egentligen när allt går åt skogen och vad kan vi göra åt det?

Rubrik: När allt går åt skogen

MALL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: