2 reaktioner till “Teodicé och Sisyfos”

  1. Sisyfosarbete är när han knuffade upp en sten för en kulle eller att arbete som är omöjligt att klara av. Han gör allting i onödan och han får bara börja om på nytt hela tiden så han kommer inte fram något i processen till att komma tillbaks övre världen för att få träffa sin fru igen. Jag tror att Sisyfos var både glad och frustrerad på samma gång för att jag tror att han e glad på grund av att han kände sig mänsklig även fast han var i dödsriket och för att han har en strävan efter att få träffa sin fru igen vilket gör han lycklig. Tror han var frustrerad för att han var tvungen att börja om hela tiden när han var så nära att klara det flera gånger, jag hade iallafall varit frustrerad om det hade hänt mig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: