3 reaktioner till “Läsa eller skriva”

 1. Skräckis
  Det var en mörkret natt tycktes omsluta ficklampans sken. Den kastade precis så mycket ljus så att vi kunde se varandras skrämda ansikten och så att det utläsa i våra anletsdrag att vi båda verkligen ville gå tillbaka ut.
  Vi var jätterädda. Det kändes konstigt att vi i morse varit så glada. Vi hade kull och vi det var dag tid. När det började bli mörkare eller blivet kväll tid. Det var anledningen att bli rädda.
  Vi var två syskon som båda är med i scouterna. Vi har var där med de men efter ett tak vi har tappad de andra. Vi två försökte att hitta vara scouternas grupp. Och de försökte att hitta oss.
  Det var på vägen då hittad vi en gammal, förfallen och övergiven kyrkogård som var där och det var sent på näten. Och vi försökte hitta dem andra men ingen var där då vi sov där tills imorgon.
  I morse klockan var 06:00 i tiden de inser att vi är där i förföljda av något, något stort och argt. De börjar springa en av dem ramlar och skadar sig. Då kom vi fram till den person att vem det är. Då var en tjej som gick i varan klass. När de kom nästan i närheten av förfallen då hårde vi deras skrik. När vi sprang framåt att vad har hänt. Där jag och min bror hittade henne.
  Den spöklik skapnad dyker upp och leder dem ur dimman, i säkerhet. För att hitta de andra på sånt vädret.

  I slutet de hittar varandra och de åker till backa till sitt hus. Det var en bok om vara äventyr och den blir en film – och en succé.

  Med vänlig häsning Fahim.

  Gilla

 2. MARDRÖM
  DET var en dag som jag hade en dålig mardröm. Den där dagen var helt galen kan säga. Jag har aldrig haft så här mardröm. Jag sökte sommar jobb sen fick jag jobba på ett kyrka som lägger i husby. I den där kyrkan fanns begravning jag har aldrig varit i begravning i hela mitt lev jag var jätte rädd. När jag städar där och ibland undrar jag som efter som jag har aldrig varit där i någon förut. Den som jag är dum är att jag läser när dog de vilken år sen såg jag en litet flicka jag kände rädd. Sen när jag kom hem det var tip klockan 3 eller 2 jag vet inte den där litet flickan som jag sett i kyrkan den kom till mig och säga till mig kom med mig sen jag sa nej hon försökte dra mig och det finns flera mi henne står bakom henne. Jag började springa och de springer efter mig de säger kom mi oss kom mi oss men jag springer jag svettas jätte mycket jag försökte öppna dörren och springa. Min mamma sa Nato vakna vad händer med men jag vet ingenting vad händer med mig jag bara skriker högt min mamma kunde inte stoppa mig jag vill bara öppna dörren och springa. Sen efter min mamma hämtade bibel sätt på mig så att jag ska lugna ner mig jag blev lugn. Sen på morgon när min mamma sa till mig att va har gjort igår jag kunde inte tror. Den var den värsta mardröm som jag hade i hela mitt live.

  Gilla

 3. Jag stod utanför murarna.Jag visste att jag aldrig mer ville återvända till de fattiga områdena. Men vart skulle jag ta vägen om jag inte återvänder?.En person som inte har någonstans att ta vägen är en farlig person.Om personen återvänder kan han skada människorna runt byn.Jag vill inte vara en sån person.Så jag skulle helst vilja fortsätta helt ensam än att gå tillbaka till byn och förstöra för alla dom andra.Jag lämnade byn fortsätter helt ensam i skogen.Plötsligt trampade jag snett och rullade ner från en berg kunde inte gå upp på mina ben så jag låg kvar och sedan somnade jag.Jag vaknar upp i en säng av trä och löv jag var fast bunden kunde inte röra mig någonstans. Jag tänkte nu vill dom döda mig. Efter några timmar liggande på trä sängen så kommer en ung tjej. Jag skriker och unga tjejen skriker tillbaka och säger jag är bara snäll och bara vill hjälpa till. Hon kommer fram till mig med händerna bakom ryggen. Jag blundar vågar inte titta. När jag tittar ser jag kniven i hennes händer. Nu tänker jag hon kommer döda mig men nej hon skär upp repen från mina händer . Då vaknar jag upp från min dröm

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: