3 reaktioner till “Relationsakuten”

 1. Hej!
  Tack för att du kontaktade oss om ditt förhållande.
  Du säger att du har vart tillsammans med en tjej i snart ett år och har svårt att se en framtid mellan er. Du säger även att ni är som två olika personer, att du är mer spontan och temperamentsfull och din flickvän mer lugn och stillsam.
  Min fråga är till dig ifall du verkligen älskar din flickvän? Du säger att hon är världens finaste och snällaste tjej men känner ändå att du lockas till annat. Du säger även att din rädsla är att förlora henne ur ditt liv men känner hur alla pirriga känslor svalnat.
  Mitt tips till dig är att ta ett snack med din flickvän om hur de pirriga känslor svalnat men att du ändå älskar henne. Du kan också säga att du vill ta en paus från varandra i ett par dagar/veckor beroende på hur mycket tid du vill ha för dig själv att tänka ifall du verkligen älskar din flickvän. Förr eller senare kommer hon att såras eftersom att du känner hur annat lockar dig än att vara med din flickvän.
  Hoppas allt löser sig mellan er.
  Med vänlig hälsning, Dilara Y VO16

  Gilla

 2. Hej
  Det här är från ungdomsmottagning vi vill tacka er för den underbara brevet. Jag som personligt skulle föreslår att du tar fösta steg och frågar ut han på en dejt eller får du aldrig vet. Jag tycker att du ska vara ärlig och berätta hur du känner för honom. Gillar du verkligen han? Det är bästa för er båda är att ni börja lära känna varandra och skapa en relation. Så att ni känner er mer trygg med varandra och kunna öppna er och verkligen kunna lita på varandra.
  Hoppas det hjälpt och lycka till
  Hälsningar från Nadira och Fartum

  Gilla

 3. Märsta 08.09.2016
  Brev
  Hej!
  Jag skriver angående din fråga som du skickade i ett brev som jag har fått. Det var en riktigt svår fråga men jag måste besvara din fråga. Första steget när man kär i en person är att man måste säga sanningen till varandra. Om man ljuger då får man inte bra resultat i er kärlek.

  Jag tycker att du ska vara ärlig med henne och berätta att du inte är kär längre. Men jag vill att vi ska vara bästa vänner. Och tänk efter hur hon skulle känna sig när hon hör att du vill göra slut med henne och hur hon skulle känna sig utan dig.

  Jo du sa själv att det är er första kärlek. Men du fortsatte inte mer med henne. Det var ditt första steg i kärleks värld. Ni som har älskat varandra i ett år nu.

  Med vänlig hälsing
  Fahim.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: