Individuell träning – varför?

Lite drygt sex veckor har passerat sedan ni fick er individuella träningsplan. Ni fick ta del av det jag ansåg ni behövde arbeta på. Nu har ni på egen hand haft chansen att arbeta med detta och nu är det dags att ta nästa steg tillsammans.

Under lektionen kommer vi att gå igenom lite tips och trix ni kan behöva för att ta er vidare i er utveckling och ni kommer även att få svar på det uteblivna mailet. Dessutom kommer ni att få en uppgift och denna uppgift finns även listan här i detta dokument.

Till lektionen imorgon ska ni tänka på ett par saker, vad kan jag göra för att utveckla mig själv på ett sätt så att mina lagkamrater har nytta av min utveckling och vad kan jag göra för att bli en lagspelare istället för en individualist?

Ni ska även skriva ner fem stycken saker som du känner att din klasskamrat är bra på. Välj en klasskamrat i e-sportklassen och skriv ner fem positiva saker om denne elev. Anonymt!

Uppgift
Som uppgift kommer ni få två veckor på er, till fredagen den 22 april 2016 att lämna in en video där ni visar på er utveckling. Ni har alla fått ta del av det ni behövde jobba på för att utvecklas, dels som individer och dels som lagspelare. I denna video är det ett krav att ni visar prov på er utveckling samt att ni analyserar, antingen i skrift eller i videon samtidigt som ni visar för mig vad ni lärt er.

Efter videon kommer det att komma en analys som vi tillsammans går igenom individuellt och tillsammans tar fram ett nytt steg i er utveckling som vi och ni ska arbeta med fram till terminens slut.

Författare: Iceman

www.Rakaka.se www.Nameci.be www.ManOrMouse.se www.TellusFiskus.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: