Uppföljning individuella programmet

För lite mer än en vecka sedan fick ni starten på det individuella programmet i vad vi ska bearbeta den här terminen. Tanken var att vi i fredags skulle börja titta på den här uppföljningen tillsammans ”live” men dessvärre låg jag (och ligger fortfarande) däckad i influensan med feber så uppföljningsinformation får tas här istället.

Uppgiften ni fick gick ut på att ni blivit tilldelade specifika områden som ni behöver förbättra och utveckla och dessa områden gäller allt från kommunikation till strategi till koll på minimapen och så vidare. För att gå vidare med detta tänkte jag att vi skulle ägna en vecka åt att kolla huruvida ni förstått mina tankar och vad det är jag vill peka på i era brister med ert spelande. Brister som vi ska arbeta med under terminen, allt för ni ska utvecklas i ert spelande.

Därför ska ni under den kommande veckan dokumentera matcher där situationer som jag beskriver att ni behöver bli bättre på och som vi ska jobba på tillsammans, uppstår. Dessa situationer ska visas antingen genom video (ni vet hur man recordar vid det här laget) som laddas upp till youtube, eller via screenshots från flera olika vinklar. Dessa filmer/bilder ska vara inlämnade SENAST lördagen den 20:e februari.

Därefter kommer vi under nästkommande vecka, med start den måndagen 22:e februari, sätta oss ner individuellt och gå igenom och analysera varför, vad och då kommer ni även att få se hur er individuella träningsplan kommer att se ut.

Författare: Iceman

www.Rakaka.se www.Nameci.be www.ManOrMouse.se www.TellusFiskus.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: