Uppföljning – brister och ovanor

Hej!

Då är det fredag och den efterlängtade helgen är på intåg. Igår utlovades det en uppföljningsuppgift till er uppgift kring ”brister och ovanor”, här har ni den!

Ni ska fram till onsdag 30 september 2015 klockan 10:15 (och nej, det tolereras inte några försenade inlämningar!) skicka ett mail till mig, ni har alla min e-mailadress, med antingen en länk till er blogg, youtube-kanal, bilder eller till en ren vägg av text där ni reflekterar och resonerar kring de frågeställningar jag gav i min feedback till er. För er där jag begärt mer material att ge feedback på så kompletterar ni ert material med det jag efterfrågade samtidigt som ni för ett resonemang kring de frågor jag ställde.

Alltså, i korta drag;

1. Gör ett resonemang, tänk på att det är en skoluppgift – inte enbart ett spel
2. Skicka ditt resonemang som text, video, bilder – you name it till mig
3. Komplettera er första uppgift om det var något ni ombads att göra.
4. Ni har alla min e-mail. Mailet ska vara i min inkorg senast onsdag (30-september 2015) klockan 10:15

/Jonas

Författare: Iceman

www.Rakaka.se www.Nameci.be www.ManOrMouse.se www.TellusFiskus.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: